Tuin aanleg

Tuin aanleg

U kunt Nijhof dienstverlening inschakelen voor de meest uiteenlopende grondwerkzaamheden voor uw tuin of bedrijfstuin. Of het nu gaat om het uitgraven van een vijver, oprijlaan, sleuven voor riolering of bij de grondwerkzaamheden van uw nieuwe tuin. Met eigen materieel en mensen voeren wij de grondwerken voor u uit. 

Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin beginnen we meestal met het grondwerk. Dit houdt in dat we grond afgraven en voorbereiden op de nieuwe tuin. Onze hoveniers beginnen altijd met het vrijmaken van de grond van ongewenste planten en obstakels. Bomen en vaste planten welke in de nieuwe tuin terugkomen worden tijdelijk verplaatst.

Aan- en afvoeren grondstoffen

Komt er grond, zand, groenafval of puin vrij bij een project? Wij denken mee met de klant en vinden altijd een oplossing voor het afvoeren en verwerken. Wij kunnen ook verschillende soorten grondstoffen leveren. doormiddel van een trekker met kieper of vrachtwagen. Nieuw bij ons zijn 1 m³ big bags met zand of grond deze zijn af te halen in Ureterp maar wij kunnen ze ook bij u thuis afleveren. big bags zijn uitermate geschikt voor kleine hoeveelheden en wanneer er geen mogelijkheid is om los te storten.

Bestrating

Nijhof dienstverlening is ervaren in het bestraten van de meest voorkomende soorten bestrating zoals uw terras, oprit of tuinpad. Wilt u een afspraak maken voor herbestrating of liever eerst geadviseerd worden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Drainage

Drainage is het afvoeren van grondwater met als doel om het grondwaterpeil te verlagen en wateroverlast te voorkomen. Zo verdrinken uw planten en bloemen niet langer in het water na een regenachtige periode en blijft uw tuin leefbaar. Wilt u een afspraak maken voor het aanleggen van drainage of liever eerst geadviseerd worden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.