Aanleg Paardenbakken

Aanleg Paardenbak of paddock

Het aanleggen van een paardenbak of paddock begint bij Nijhof dienstverlening altijd met een goed gesprek. Over uw wensen, wat de paarden nodig hebben en de huidige (bodem)situatie. Steeds meer recreatieve paardenhouders, paardenpensions en paardenmaneges, professionele sportruiters en africhtingsstallen weten ons te vinden! Wij leveren de beste kwaliteit, maatwerk en deskundig advies op locatie.

Paardenbak

U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van complete paardenbakken, paddocks of paardrijbakken. Wij weten alles over verschillende drainagesystemen, bodems, materialen, verlichting en omheining. Wij leveren altijd maatwerk en gebruiken moderne en duurzame middelen en technieken. Wij kunnen uw paardenbak ook voor u omspitten of onderhouden. Verder kunt u ons vragen om uw paardenpak te repareren. Samen gaan we voor veiligheid en kwaliteit!

Paddock

Het aanleggen van een droge paddock lijkt zo simpel, maar iedereen met paarden kent het probleem. Mooie paddock gemaakt met mooi schoon zand en drainage buizen en binnen de kortste keren hebben de paarden de drainage opgegraven, stuk gemaakt en/of de onderliggende grond gemengd met het mooie schone zand en weg paddock. Om dit probleem te voorkomen maken wij gebruik van paddockplaten. Paddockplaten zijn gerecyclede kunststof matten die zorgen voor de bodemversteviging en voorkomt de drassige bodem.