Agrarisch

Agrarische diensten

Nijhof dienstverlening houd zich op het agrarische gebied voornamelijk bezig met de graswinning voor de vee- en paardenhouder voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in het persen van midibalen. een midibaal heeft een afmeting van 90cm x 85cm en kan daardoor door iedere deur. Hierdoor zijn onze balen uitermate geschikt voor de paardenhouder en hobby boer die een te lage voersnelheid heeft voor de normale grote ronde of vierkante baal.

Maar ook kunnen wij andere agrarische diensten voor u ontzorgen zoals grond rijden, slootonderhoud of paardenbakvlakken dit is nog maar een klein deel van de werkzaamheden. Heeft u een uitdaging voor ons? Laat het gerust weten!

 

Midibalen persen & wikkelen

Midibalen zijn uitermate geschikt voor de (kleine) vee- en paardenhouder. De balen zijn makkelijk met de hand te verrollen. de afmeting van de midibaal is Ø 90 cm x 85 cm en kan dus door bijna iedere deur worden gerold. Hierdoor zijn onze balen uitermate geschikt voor de paardenhouderij en / of hobby boer die een te lage voersnelheid heeft voor de traditionele grote ronde of vierkante baal.

Een midibaal is gelijk aan 1/3 van een traditionele baal van 130cm
Een midibaal is gelijk aan 5-6 originele hooi pakjes

Waarom kiezen voor midibalen?
  • U heeft Geen machine nodig om de baal te verplaatsen naar de stal
  • Ideaal voor de (kleine) vee- en paardenhouder
  • Ze kunnen buiten opgeslagen worden
  • Luchtdicht verpakt in folie
  • De balen zijn door elke staldeur te rollen
  • De perscombinatie is compact, dus zeer geschikt voor kleinere percelen.
 

Opruimen van het land

Nijhof dienstverlening beschikt ook over het juiste materiaal om de midibalen van uw perceel te ruimen en vervolgens naar uw wensen op locatie op te stapelen.