Project

Tuinaanleg in Drachten

In Drachten hebben wij het genoegen gehad een prachtig project af te ronden. Bij deze woning in Drachten hebben wij rondom het gehele pand alle benodigde werkzaamheden uitgevoerd. We hebben drainage aangelegd in de tuin, aangezien de klant aangaf dat deze gedurende het grootste deel van het jaar erg nat was. We hebben ervoor gekozen om graszoden te plaatsen, wat als voordeel heeft dat het direct groen is en de kans op onkruid aanzienlijk vermindert.

Bent u nog niet volledig tevreden met uw achtertuin of heeft u plannen voor verbeteringen rondom uw woning? Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder tuinaanleg, renovatie, grondwerk, terreinonderhoud, plaatsing van schuttingen en herbestrating. Bij Nijhof Dienstverlening bent u aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij staan klaar om u van dienst te zijn!